gratis verzending en 10% korting bij aankoop van 2 of meer kussens.
gratis verzending en 10% korting bij aankoop van 2 of meer kussens.
Winkelwagen 0

FAQ

Hoe lang zijn de verzendtijden?

Kussens: productietijd 5 tot 8 werkdagen. Verzending 5 tot 8 dagen

Sjaals: productietijd 5 tot 9 werkdagen. Verzending 10 tot 30 dagen.

 

Waarom zijn verzendtijden zo lang?

Elk kussen en elke sjaal wordt pas geprint en genaaid nadat de bestelling geplaatst werd. De kussens worden in Europe gemaakt, de sjaals in Amerika en Canada.

 

Wat als het artikel / de artikelen beschadigd zijn?

Uiteraard wordt uw bestelling met zorg behandeld. Mocht het artikel / de artikelen toch beschadigd zijn bij levering, kan het beschadigde artikel vervangen of terugbetaald worden zoals voorzien in onze waarborgen. Bekijk ook ons terugbetalingsbeleid.

Klachten betreffende de goederen moeten ons toekomen binnen de 24 uur na levering. Na deze termijn zal de levering beschouwd worden als zijnde uitdrukkelijk aanvaard.

Wanneer u contact met ons opneemt met een probleem, zorg er dan voor dat u foto's bijvoegt voor onze referentie. U kunt dit doen via morethansilks@gmail.com

 

Kan ik mijn bestelling nog aanpassen ?

Als er een fout is met uw bestelling of als er wijzigingen zijn die u wilt aanbrengen nadat uw bestelling is geplaatst, verzoeken wij u onmiddellijk contact met ons op te nemen. We doen dan al het mogelijke om uw bestelling aan te passen. Zo gauw de productie gestart is kunnen er geen wijzigingen meer aangebracht worden.

 

Kan ik mijn bestelling annuleren ?

Vermits elk artikel speciaal voor u geprint en genaaid wordt kan uw bestelling niet meer geannuleerd worden eens de productie gestart is. Indien u wil annuleren, contacteer ons dan onmiddellijk en wij gaan bij de producent na of het nog kan. 

 

Wat met de kleuren van de artikelen ?

Aangezien al onze artikelen handgemaakt zijn, kunnen er kleine verschillen zijn tussen of zelfs binnen een bestelling. 

Elke computer heeft zijn eigen kleurinstellingen waardoor de kleuren van het bestelde artikel kunnen afwijken van die op jouw computer.