gratis verzending en 10% korting bij aankoop van 2 of meer kussens.
gratis verzending en 10% korting bij aankoop van 2 of meer kussens.
Winkelwagen 0

Morethansilk

Hallo en welkom, 

HET MERK

Morethansilk is een 'modern nostalgisch' merk. Elk ontwerp is liefdevol met de hand geschilderd op zijde.

Ik haal inspiratie uit wereldwijde 'schatten' die zich vertalen in draagbare, eigentijdse silhouetten. Zo vind je bij Morethansilk hoogwaardige, veelzijdige stukken die een verhaal vertellen.

Het is mijn missie om kunst betaalbaar te maken voor iedereen. Daarom verkoop ik naast originele schilderijen op zijde ook prints.

De kwaliteit van de prints wordt grondig gecontroleerd en ik werk enkel met betrouwbare leveranciers, zodat u alleen het beste kwaliteitsproduct ontvangt.

Er wordt geen voorraad bijgehouden. De sjaals en sierkussens van Morethansilk worden pas gemaakt wanneer een bestelling geplaatst wordt. Daarom is de levertermijn misschien iets langer dan bij andere leveranciers maar wordt onze voetafdruk kleiner vermits we nooit overstock hebben.

 

 

DE KUNSTENAAR

 

Mijn naam is Lene Aerts. Als Belgisch zijde-kunstenares woon en werk ik in Gent. Ik studeerde af aan Sint Lucas School of Arts in 1986. Na een zomerstage 'Schilderen op zijde' in Frankrijk en een intensieve cursus in Antwerpen, werd dit mijn belangrijkste medium in de kunst. Mijn passie voor reizen en andere culturen vertaalt zich in ontwerpen waar mijn liefde voor al wat leeft in verwerkt zit.

Met elk stuk, zowel modern als tijdloos, kijk ik ernaar uit om mijn creativiteit te blijven delen en de schoonheid van alledag in het leven van mijn klanten te brengen.

Geniet van mijn creaties.